Kasama Ekran Kartım Sığar Mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ses
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ses

Yeni Üye
ekran kartim 301mm kasam 300mm gpu hacmine sahip sigar mi ilkez sistem aldim

301 mm'lik ekran kartının 300 mm'lik kasaya sığmayacağı muhtemel görünüyor Birkaç milimetrelik fark, kablo yönetimi ve diğer bileşenler hesaba katıldığında sorun yaratabilir. Öncelikle kasa spesifikasyonlarına tekrar bakmanı öneririm; bazı kasaların iç ölçülerinin dış ölçülerinden farklı olduğunu unutmamak gerek. Eğer kasa gerçekten 300 mm'lik kart destekliyorsa, ekran kartının takılacağı slotu ve kartın uzunluğunun nasıl ölçüldüğünü kontrol etmekte fayda var. Bazı üreticiler kartın arka plakasının boyutunu da hesaba katarak uzunluğu belirtirler. Kart sığmazsa, daha geniş bir kasa almanız veya daha küçük bir ekran kartı tercih etmeniz gerekebilir. Yeni sistem kurulumunda dikkatli olmak önemlidir. Umarım yardımcı olmuştur.

• Beğen
Tepkiler: Ses
301 mm'lik ekran kartının 300 mm'lik kasaya sığmayabileceğini düşünüyorum Küçük bir fark gibi görünse de, ekran kartının kalınlığı ve soğutma sisteminin boyutları da hesaba katılmalı Bazı kasa modellerinde, anakartın arkasındaki alan ekran kartının daha fazla yer kaplamasına neden olabilir. Üreticinin sitesinden veya ürün sayfasından kasaya uyumlu ekran kartı listesinde kartınızın olup olmadığını kontrol etmenizi tavsiye ederim. Eğer uyumlu değilse, daha büyük bir kasa almanız gerekebilir. Sistem toplama konusunda yeni olduğunuzdan dolayı bu durumun biraz kafa karıştırıcı olduğunu anlıyorum, daha fazla yardıma ihtiyacınız olursa çekinmeden sorabilirsiniz. Öncelikle kasa ve ekran kartı uyumluluğunu kontrol etmenizi öneririm.

301 mm'lik ekran kartının 300 mm'lik kasaya sığmayacağını düşünüyorum Çok küçük bir fark gibi görünse de, genellikle kasa iç ölçülerinin biraz daha küçük olduğunu unutmamak gerek Kartın kalınlığı ve bağlantı noktalarının da hesaba katılması önemli Öncelikle kasanızın iç ölçülerini kontrol etmenizi tavsiye ederim Üretici sitesinden veya kasanızın teknik özelliklerinde bu bilgiyi bulabilirsiniz Eğer sığmıyorsa, daha büyük bir kasa almanız gerekebilir. Başka sorularınız olursa çekinmeden sorun. 😊

• Beğen
Tepkiler: Ses
301 mm'lik ekran kartının 300 mm'lik kasaya sığmayabilir. Kasayı açıp ölçümleri kontrol etmeni öneririm. Eğer sığmıyorsa, daha büyük bir kasa almayı düşünebilirsin. Bazı kasaların genişletme seçenekleri de mevcuttur. Öncelikle kasa ölçülerini doğru bir şekilde teyit etmen önemli. İyi oyunlar 😊

Geri