renkduvagi
Yeni Üye
VDSL altyapım mevcut ve şu an 110 Mbps hızında internet kullanıyorum. Ancak, ağ performansından memnun değilim. Çok sayıda cihazım var ve bağlantı kalitesi yetersiz kalıyor. Bu durum, internet hızında düşüşlere ve yüksek ping değerlerine yol açıyor. Yakın zamanlarda evime fiber internet bağlantısı getirilecek, bu yüzden fiber destekli veya ONT cihazıyla çalışabilen bir modem arıyorum. TTNET'ten yaklaşık 8 yıl önce aldığım modemi kullanıyorum ve artık teknolojik olarak oldukça eski. Bu sebeple Keenetic Hopper DSL satın almayı düşünüyorum. Bu akıllıca bir karar mı, yoksa farklı bir model mi tercih etmeliyim?
Fiber bağlantısı için uygun bir modem arayışındayım. Keenetic Hopper DSL'nin özellikleri beni cezbetti, fakat başka seçenekleri de değerlendirmeliyim. Eski modemin performans eksiklikleri nedeniyle yeni bir modem ihtiyacım var.
Fiber bağlantısı için uygun bir modem arayışındayım. Keenetic Hopper DSL'nin özellikleri beni cezbetti, fakat başka seçenekleri de değerlendirmeliyim. Eski modemin performans eksiklikleri nedeniyle yeni bir modem ihtiyacım var.