Lenovo LOQ 17GS009ZTR modeliyle ilgili sorunlar var mı?

DagYankisi

Yeni Üye
Lenovo LOQ 17GS009ZTR modelini, 11. nesil Core i5 11500H işlemci, RTX 3050 Ti 8 GB ekran kartı, 10 GB RAM, 768 GB SSD ve 17.3 inç ekranıyla birlikte Windows 11 işletim sistemiyle satın almayı düşünüyorum. Bu modeli kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi?

Bazıları anakart sorunlarından bahsediyor; bazıları bu sorunun sadece Hindistan'da olduğunu, bazılarının ise Türkiye'de de görüldüğünü söylüyor. Bu iddiaların doğruluk payı nedir? Gerçekten de sıkıntı yaşayanlar var mı?

Pil ömrüyle ilgili şikayetler de okudum. Daha yüksek donanımlı RTX 4050'li modellerde enerji tüketiminin daha yüksek olması normal, ancak bu modelde de benzer bir sorun yaşanır mı emin değilim.

GTA 5, Valorant ve ETS 2 gibi oyunları ve video düzenleme işlerini yapmayı planlıyorum. Bu cihaz bu uygulamaları sorunsuz çalıştırabilir mi? Performans düşüklüğü veya donma yaşar mıyım?

HP Victus modellerinde ekranla ilgili sorunlar olduğunu, Acer Nitro 5'lerde donma yaşandığını duydum. Excalibur markalı bilgisayarlarda da ekran arızaları ve düşük kaliteli parçalarla ilgili şikayetler varmış. Yaklaşık 38.000 TL civarında bir bütçem var ve hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Bu yüzden karar vermekte zorlanıyorum.

Geri