Logic'te vokal kaydımdan sonra Mac Mini dondu

cimenler.uzeri

Yeni Üye
Mac Mini kullanıyorum ve sorun yaşıyorum; ilk ses kanalından sonra sistem aşırı yükleniyor. Ciddi bir kayıt projesi için dört çekirdekli bir işlemciye sahip MacBook Pro veya Mac Pro gerekli görünüyor.

Geçen hafta, Mac Mini'mde Logic Pro X kullanarak vokal kaydı yaparken sistem tamamen kilitlendi. Bu durum beni oldukça zor durumda bıraktı.

Sistem kaynaklarının yetersizliği, büyük projeler için Mac Mini'nin uygunsuz olduğunu gösteriyor. Daha güçlü bir makineye ihtiyacım var.

Haklısınız, Logic Pro X gibi programlar oldukça fazla işlemci gücü gerektirir. Dört çekirdekli işlemci gerçekten daha stabil bir kayıt deneyimi sunar. Mac Mini'nin sınırlamaları özellikle büyük projelerde hissediliyor. MacBook Pro veya iMac'in daha güçlü işlemcileri ve RAM seçenekleri bu tarz işler için daha uygun olabilir. Kayıtlarınızın sorunsuz devam etmesi için daha yüksek performanslı bir makineye yatırım yapmak mantıklı olabilir. Başka bir alternatif olarak, RAM'inizi yükseltmeyi deneyebilirsiniz, belki de bir nebze iyileşme sağlar.

Geri