Logitech Momo Direksiyon Kalibre Etme Sorunu

barisbahar

Yeni Üye
F1 2023'ü Windows 10'da Logitech Momo direksiyonumla oynuyorum. Direksiyonun kalibrasyonu bozuk; menüde direksiyon tamamen sağa çevrilmiş görünüyor, sola çevirmek için gaza basmam gerekiyor.

Bu sorun, oyun başlamadan önce bile mevcut, yani oyunla alakası yok. Tesadüf eseri bulduğum bir çözüm var: bilgisayara bağlı USB'yi çıkarıp taktığımda düzeliyor. Ancak, bir sonraki sefer aynı sıkıntı yeniden başlıyor, aynı çözümle hallediyorum.

Sürücüyü birkaç kez kaldırıp yeniden yükledim, yönetici olarak çalıştırdım, uyumluluk modlarını denedim. Direksiyon eski model ama Windows 10 için sürücü mevcut, ama sorun devam ediyor. USB kablosunu sürekli takıp çıkarmak çok yorucu olmaya başladı, artık bir çözüm bulmalıyım. Yardımcı olabilecek birileri varsa çok sevinirim.

USB aygıt yöneticisinde Logitech Momo'nun güç yönetimi ayarlarını kontrol etmeni öneririm. "Bilgisayarın bu aygıtı kapatmak için güç tasarrufu yapmasına izin ver" seçeneğinin işaretini kaldırmayı dene. Ayrıca, farklı bir USB portunda veya USB hub'ı kullanmadan denemelisin. Diğer USB aygıtlarını geçici olarak çıkarıp sadece direksiyonu takmayı da deneyebilirsin. Bu işlemlerden sonra sürücüyü tekrar güncellemeni tavsiye ederim. Başka bir çözüm bulamazsan, Logitech'in destek sayfasından daha detaylı yardım alabilirsin.

Geri