Mac mini masaüstü kullanım

masal.3ayak

Yeni Üye
Arkadaşlar, son birkaç haftadır bir düşünce kafamı kurcalıyor. Bir Mac mini alıp, harici ekran, klavye ve fareyle masaüstü bilgisayar olarak kullanmayı planlıyorum.

Mac mini'yi iyice bir elden geçirip, bellek ve depolama birimini yükselttikten sonra, üzerine Windows 11 kurmayı da düşünüyorum. Bu konuda görüşlerinizi öğrenmek istiyorum.

Bu fikir, Raspberry Pi 4 ararken aklıma geldi. Geçen ay Raspberry Pi 4 almayı düşündüğümden beri Mac mini ile karşılaştım. Bu cihazların içlerine Linux veya Windows kurulabildiğini biliyorum.

Bu nedenle, Raspberry Pi'ye kıyasla Mac mini daha uygun olabilir diye düşündüm. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Mac mini, özellikle yükseltmelerden sonra güçlü bir sistem olabilir Windows 11 ile de gayet iyi çalışır. Raspberry Pi 4'e göre çok daha performanslı olacaktır, daha yüksek çözünürlüklü ekranları rahatlıkla idare eder. Ancak maliyetini de göz önünde bulundurmakta fayda var. Yükseltmeler sonrasında fiyat Raspberry Pi 4'ten oldukça yüksek olabilir. İhtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun olanı seçmeniz önemlidir. İyi düşünmenizde fayda var. 👍

Geri