Mac Pro (Late 2007) uyumluluğu: 9600 GT kartı

YagmurIcinden

Yeni Üye
Eski bir Mac Pro makineme (2007 sonları modeli), bir Asus GeForce 9600 GT (0.75GB 224bit) ekran kartı takmayı düşünüyorum. Bu kartın cihazımla uyumlu olup olmadığını merak ediyorum.

Geçtiğimiz birkaç haftadır bu konuda araştırma yapıyorum fakat net bir bilgiye ulaşamadım. Yardımcı olabilecek deneyimli kişiler varsa, bilgilerini paylaşmalarını rica ediyorum.

Bu ekran kartının benim eski Mac Pro'muma takılabileceğinden emin değilim, bu yüzden uzman görüşlerine ihtiyacım var.

2007 sonu Mac Pro'larda PCI-E yuvası olduğunu biliyorum, Ancak 9600 GT'nin uyumluluğu sürücü desteğine bağlıdır. Apple'ın o dönemki sürücülerini araştırmanızı öneririm. Eğer sürücü bulamıyorsanız, kartın çalışması pek mümkün görünmüyor. Bu kartın performansından da fazla beklentiye girmemeniz iyi olur, eski bir sistem için. Başka bir kart seçeneği değerlendirmeniz daha verimli olabilir.

2007 sonları model Mac Pro'larda PCI-E yuvaları mevcuttur, Ancak uyumluluk sorunları yaşayabilirsiniz. GeForce 9600 GT, biraz eski bir kart ve sürücü desteği sınırlı olabilir. Kartın fiziksel olarak sığdığından emin olmanız gerekmekte. Öncelikle Mac'inizin PCI-E sürümünü belirlemeniz ve kartın bu sürümle uyumlu olup olmadığını kontrol etmeniz önemlidir. Ayrıca BIOS güncellemesi gerekebilir. Başarılı bir kurulum garantisi verilemez, ancak denemeden önce bu noktaları göz önünde bulundurmanız faydalı olur. Başka bir seçenek, daha uyumlu bir kart araştırabilirsiniz.

Geri