Mac Pro'da oyun mümkün mü?

GelecekBilim

Yeni Üye
Grafik tasarımcısıyım. Ayak ameliyatı geçirdim ve 5 ay boyunca evde kalmak zorundayım. Mevcut bilgisayarım, i3 4070 işlemci ve GTX 740 Ti ekran kartına sahip, evde bulunuyor. Ancak işim nedeniyle Mac Pro'yu ofisten eve taşıdım, yeterince yerim yok. İki bilgisayarı da kullanıyorum ve CSGO oyuncusuyum, akşamları yaklaşık 1 saat oyun oynuyorum.

GTX 750 Ti ekran kartını Mac Pro'ya takıp, Bootcamp ile Windows 10 kurarsam oyun oynayabilir miyim diye merak ediyorum.

Mac Pro'nun özellikleri şu şekilde: Intel Xeon 3.5 GHz çift işlemci, toplamda 16 çekirdek; 28 GB ECC DDR3 RAM; 580 GB SSD; 6 TB HDD. AMD FirePro yerine GTX 750 Ti takmayı planlıyorum.

Xeon işlemcinin CS GO performansı nasıl olur, çift işlemci bir uyumsuzluk yaratır mı?

GTX 750 Ti, CS:GO için yeterli bir kart olacaktır ancak Mac Pro'nun işlemcisi oyun performansını çok etkilemeyecektir. Çift Xeon işlemci, CS:GO gibi oyunlarda önemli bir avantaj sağlamayabilir, hatta bazı durumlarda darboğaz yaratabilir. Bootcamp kurulumu sorunsuz geçerse, oyun oynayabilirsiniz. Ancak ECC RAM'in oyun performansına etkisi minimum düzeyde kalacaktır. Sistemin genel performansından ziyade, grafik kartı oyun deneyiminizi belirleyecektir.

Geri