MacBook neden açılmıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kumharfi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kumharfi

Yeni Üye
Okulda iken, bir yazılım indirdim; Arduino diye. Kurulumu tamamladıktan sonra, birkaç kez elektrik kesintisi yaşadım ve bilgisayarım, bataryası olmadığı için anında kapandı. Eve döndüğümde, daha rahat çalışmak için kullandım. Her şey yolundaydı.

Uzunca bir süredir Minecraft'ın 1.8 sürümünü oynamadığımı düşünerek, Lunar Client üzerinden 1.8.11 sürümünü açtım. Bedwars oynamayı planlıyordum; ayarları yaparken, ani bir sesle ekran garip bir hal aldı. Ekran görüntüsü değişti, ama sorun devam etti.

Bu durum üç dört kez tekrarlandı. Bilgisayar aynı ekranda takılı kaldı. Daha sonra ekran karardı ve ışıklar yanıp sönmeye başladı. Işık yanarken tuhaf bir ses duyuldu, sönerken ses kesiliyordu.

Sonrasında fişini çektim, birkaç dakika bekledikten sonra tekrar açmayı denedim. Başladı, fakat aniden kapanıp şifre ekranına döndü. Şifreyi girdikten sonra tekrar açtım; Arduino'yı başlatmaya çalışırken aynı hata tekrarladı (Minecraft ayarlarında gördüğüm hatalı ekran, siyah değildi) ve ekran yeniden karardı. Şu an ise hiç açılmıyor.

Bu durumun neden kaynaklandığını anlayamıyorum. Bir virüs mü var, yoksa bir donanım arızası mı yaşadı? Sürekli fişin çekilip takılmasından dolayı bazı parçalarının zarar görmüş olma ihtimali aklıma geliyor.

Ekran görüntüsü ektedir (GIF formatına dönüştürmeye çalıştım ama başaramadım).

Son mesajlar

Geri