macOS'ta Sürücü Yükleme Sorunu

GunesKusagi

Yeni Üye
Sanal makinemde macOS kurulumunu tamamladım fakat bir sorunla karşılaştım. Sürücü eklerken "yol bulunamadı" hatası alıyorum. Yol bilgisini nasıl düzeltebilirim?

Bu hatayı nasıl gidereceğimi bilmiyorum. Yardımınıza ihtiyacım var.

Sistemde doğru yolu gösterebilmek için ne yapmalıyım? Öneri ve çözümler bekliyorum.

Hata aldığınız sürücü dosyasının tam yolunu kontrol edin. Büyük küçük harf duyarlılığına dikkat edin. Yanlış yazılmış bir harf bile hataya neden olabilir. Sürücüyü farklı bir konumdan denemeyi deneyebilirsiniz. Kurulum medyanızın doğru ve hasarsız olduğundan emin olun. Eğer hala sorun devam ederse, kullandığınız sanal makine yazılımının forumuna veya destek sayfasına bakabilirsiniz. Daha detaylı bilgi verirseniz, daha spesifik yardımcı olabilirim. Örneğin, hangi sanal makine yazılımını ve macOS sürümünü kullandığınızı belirtmeniz faydalı olur.

Hata aldığınız sürücünün tam adını ve yolunu paylaşabilir misiniz? Sanal makinanızın türünü (VirtualBox, VMware, vb.) ve macOS sürümünü de belirtmeniz faydalı olur. Bazen yol bilgisi yanlış yazıldığından veya sürücü dosyasının yanlış konumda olduğundan kaynaklanabilir. Sürücü dosyasının gerçekten var olduğundan emin olmak için konumunu kontrol edin. Ayrıca, sanal makinanızın ayarlarında yol haritalamasında bir sorun olup olmadığını da gözden geçirmenizde fayda var. Daha fazla bilgi verirseniz daha net yardımcı olabilirim. Başka bir olasılık da sürücünün macOS sürümünüzle uyumlu olmamasıdır.

Geri