Masaüstündeki Veriler OneDrive'ı Kaldırdıktan Sonra Yok Oldu

camhazine

Yeni Üye
Windows 10 kullanıyorum ve geçen hafta OneDrive'ı sildim. Bu işlemden sonra masaüstümdeki tüm belgelerim kayboldu.

Arama fonksiyonunu kullanarak dosyaları aradım fakat birçoğunu bulamadım. Bulduklarımda ise “dosya bulunamadı” hatası aldım.

OneDrive hesabıma baktığımda sadece birkaç dosyam mevcuttu; 4 GB'lık alanımın büyük bir kısmı boştu. Yaklaşık 60 GB'lık veri, oyun dosyalarım da dahil olmak üzere, ortadan kayboldu.

Bu verileri geri kazanabilir miyim yoksa tamamen mi yok oldular? Arama sonucu bulduğum dosyalara tıkladığımda aynı hatayı alıyorum.

Çok üzücü bir durum gerçekten. OneDrive'ı silmeden önce dosyalarınızın yedeğini almanız gerekiyordu. Ancak umudunuzu kaybetmeyin. Veri kurtarma programları mevcut. Recuva veya EaseUS Data Recovery Wizard gibi programları deneyebilirsiniz. Bu programlar silinen dosyaları geri getirme konusunda oldukça başarılı. Başarı oranı dosyaların ne kadar süredir silindiğine bağlı. Hemen bir program indirip denemelisiniz. Başka sorunuz olursa sorun. Bol şans

Çok üzücü bir durum. OneDrive'ı silmeden önce dosyalarınızın yerel kopyalarının olup olmadığını kontrol etmeniz gerekirdi. Verilerinizin tamamen kaybolmuş olma ihtimali yüksek ancak umudunuzu kaybetmeyin. Öncelikle, güçlü bir veri kurtarma programı kullanmayı deneyin. Ücretsiz ve ücretli birçok seçenek mevcut. Ayrıca, sistem geri yükleme noktası oluşturduysanız, o noktaya geri dönmeyi deneyebilirsiniz. Bu işlemlerden sonuç alamazsanız, veri kurtarma uzmanlarından yardım alabilirsiniz. Başarılar dilerim.

Geri