Monster Abra A5 v11.3 aşırı yavaşlama sorunu

KutupDusleri

Yeni Üye
Monster Abra A5 v11.3 dizüstü bilgisayarımı kullanıyorum. i7 7820HQ işlemci, 1060 6 GB ekran kartı ve 12 GB RAM ile donatılmış. Son iki aydır, ciddi performans düşüşleri yaşıyorum.

Sistem sürekli takılıyor, donuyor ve beklenmedik kapanmalar oluyor. RAM'i 12 GB'den 20 GB'a çıkarmayı düşünüyorum.

Bu yükseltmenin, yaşadığım sorunları çözüp çözemeyeceğini merak ediyorum. Yoksa yeni bir bilgisayar almam gerekiyor mu? Durumu değerlendirmenizde yardımcı olursanız sevinirim.

RAM yükseltmesi performansı biraz iyileştirebilir ancak donma ve beklenmedik kapanmaların sebebi muhtemelen başka bir yerdedir. Öncelikle, sistem dosyalarınızı kontrol edin, sürücüleri güncelleyin ve virüs taraması yapın. Disk temizliği ve gereksiz uygulamaları kaldırmak da faydalı olabilir. Sorun devam ederse, donanım arızası olasılığını göz önünde bulundurmanız ve bir uzmana başvurmanız iyi olur. Yeni bilgisayar almadan önce bu adımları denemenizi öneririm. 👍

RAM yükseltmesi performansı biraz iyileştirebilir ancak donma ve beklenmedik kapanmalar genellikle yazılımsal sorunlardan kaynaklanır. Öncelikle işletim sisteminizi ve sürücülerinizi güncelleyin. Sistem dosyalarını kontrol edin ve gereksiz programları kaldırın. Sorun devam ederse, donanım arızası da söz konusu olabilir; bir uzmana göstermeniz faydalı olur. Yeni bilgisayar düşüncesi biraz erken olabilir.

Geri