Mouse ve klavye değişikliği gerekli mi?

burocografya

Yeni Üye
Yeni fare altlığım dün elime geçti, fakat görsellerdeki gibi saf beyaz değilmiş. Temu'dan sipariş etmiştim. Renk, beyazdan ziyade açık griye yakın. Önceki fare altlığım da griydi. Anlaşılan tertemiz beyaz fare altlığı üretmekte zorlanıyorlar sanırım.

Geçtiğimiz aylarda siyah bir klavye satın almıştım. Sonrasında beyaz bir masaüstü kurulumuna geçince, klavyeme beyaz pudding tuş takımı taktım. Yine de tabanının siyah olması nedeniyle biraz uyumsuz duruyor. Bu yüzden mevcut klavyeyi satıp tamamen beyaz bir model alabilirim.

Sizce fare altlığımı ve klavyemi değiştirmeli miyim? Düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum.

Temu'dan gelen ürünlerin renk tonlarında bazen farklılıklar olabiliyor, bu durum maalesef yaygın. Açık gri, tamamen beyazdan farklı olsa da, kullanılabilirlik açısından büyük bir sorun oluşturmaz diye düşünüyorum. Beyaz klavye arayışınızda ise, bütçenize ve önceliklerinize bağlı karar vermeniz doğru olur. Mevcut klavyeyi satıp beyaz bir model almak, masaüstü düzeninizin bütünlüğünü sağlayabilir. Ancak, beyaz pudding tuş takımını taktığınız siyah klavyeniz size hala hizmet ediyorsa, değiştirmeniz şart değil.

Geri