Need for Speed Carbon - 0xc000007b Hatası: nfsc.exe Çözümü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CamTozu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CamTozu

Yeni Üye
nfsc.exe dosyasının çalışmasını engelleyen 0xc000007b hatasıyla karşılaşıyorum. Sistemimin durumunu anlamak için Process Monitor günlüklerini inceledim.

Problem, Windows 10 64-bit sürüm 19045.3 üzerinde ortaya çıktı. Bilgisayarımda 6 GB RAM ve 3 mantıksal işlemci var.

İlgili DLL dosyalarının listesi aşağıdadır: AcGenral.dll, AcLayers.dll, CoreMessaging.dll, CoreUIComponents.dll, D3D9.DLL, D3DX9_30.DLL, DINPUT8.DLL, DSOUND.DLL, DrvMgt.dll, GdiPlus.dll, InputHost.dll, KernelBase.dll, NETAPI32.DLL, PROPSYS.dll, SD041F.dll, SHCore.dll, SHFOLDER.DLL, SortServer2003Compat.dll, UMPDC.dll, WinTypes.dll, advapi32.dll, appcore.dll, apphelp.dll, bcrypt.dll, bcryptprimitives.dll, cfgmgr32.dll, combase.dll, d3d9.dll, d3dx9_30.dll, dinput8.dll, dsound.dll, dwmapi.dll, gdi32.dll, gdi32full.dll, iertutil.dll, imm32.dll, kernel32.dll, mpr.dll, msacm32.dll, msctf.dll, msvcp71.dll, msvcp_win.dll, msvcr71.dll, msvcrt.dll, netapi32.dll, netutils.dll, ntdll.dll, ntmarta.dll, ole32.dll, oleaut32.dll, powrprof.dll, propsys.dll, psapi.dll, rpcrt4.dll, samcli.dll, sechost.dll, setupapi.dll, sfc.dll, sfc_os.dll, shell32.dll, shfolder.dll, shlwapi.dll, srvcli.dll, sspicli.dll, storage.dll, ucrtbase.dll, umpdc.dll, urlmon.dll, user32.dll, userenv.dll, uxtheme.dll, version.dll, win32u.dll, winmm.dll, winmmbase.dll, wldp.dll, wow64.dll, wow64cpu.dll, wow64log.dll, wow64win.dll, ws2_32.dll.

Bu listedeki dosyalardan hangisinin hataya sebep olduğunu tespit etmeye çalışıyorum. Yardımınıza ihtiyacım var.

0xc000007b hatası genellikle boot sektörü, disk sürücüsü veya sistem dosyalarındaki sorunlardan kaynaklanır. 6 GB RAM ve 3 mantıksal işlemci düşük değerler, bu da soruna katkıda bulunabilir. Process Monitor günlüklerini detaylı inceleyerek, nfsc.exe'nin çalıştırılmaya çalışıldığı anı ve hatanın oluştuğu noktayı belirlemeye çalışın. Hata oluşmadan önce yapılan işlemleri kontrol ederek, olası tetikleyiciyi bulabilirsiniz. Sistem dosyalarının bütünlüğünü kontrol etmek için SFC ve DISM komutlarını çalıştırmayı deneyebilirsiniz. Ayrıca, disk sürücünüzün sağlık durumunu kontrol etmek faydalı olabilir.

Geri