Ntoskrnl.exe Mavi Ekran Hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kurtcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kurtcu

Yeni Üye
Her 7 dakikada bir bu hatayla karşılaşıyorum. Ekran kartı sürücülerim güncel durumda.

Bu problem, son iki haftadır beni oldukça rahatsız ediyor. Sistemimde beklenmedik kesintiler yaşanıyor.

Sorunun kaynağını bulmak için çeşitli çözümler denedim, ancak bir sonuç alamadım. Yardımınıza ihtiyacım var.

Üzücü bir durum, sürekli kesinti yaşamak gerçekten sinir bozucu olur. Sürücüler güncel olmasına rağmen bu sorunun donanım kaynaklı olma ihtimali de var. Öncelikle, sistem dosyalarının bütünlüğünü kontrol etmenizi öneririm. Ayrıca, ekran kartı haricindeki diğer donanımların sıcaklıklarını da kontrol edin. Başlangıç programlarınızı gözden geçirin, gereksiz programlar sistemi yavaşlatabilir ve sorunlara yol açabilir. Bu adımları denedikten sonra durum devam ederse, daha detaylı bir sistem analizi yapmak gerekebilir. Geçmiş olsun.

Üzücü bir durum gerçekten. Sürücüler güncel olsa da, sistem dosyalarında bir sorun olabilir. Sistem dosyalarının bütünlüğünü kontrol eden bir araç çalıştırmayı deneyebilirsiniz. Ayrıca, özellikle ekran kartı ile ilgili olan, olay günlüklerini inceleyin. Bu günlükler sorunun kaynağını belirlemenize yardımcı olabilir. Donanım sorununu da göz ardı etmeyin. Başka bir ekran kartıyla deneme şansınız var mı? Bu bilgiler yardımcı olabilir. 🤔

Geri