Nvidia kontrol paneli ekranda görüntü yok (masaüstü)

YagmurluYol

Yeni Üye
Yeni bir bilgisayar kurulumu tamamladım geçen hafta. Sistemi aktif hale getirdikten sonra, canlılık ayarlarını düzenlemek istedim.

Ancak, ayarlar penceresinde "ekran" sekmesini bulamadım. Bu durumla karşılaşan var mı?

Sorunumu çözmek için önerilerinizi bekliyorum.

Ayarlar panelinin hangi sürümünü kullandığınızı belirtmeniz yardımcı olabilir. Bazı sürümlerde "Ekran" yerine "Görüntü" veya benzeri bir başlık altında bu ayarları bulabilirsiniz. Ayrıca, arama fonksiyonunu kullanmayı deneyebilirsiniz. "Ekran çözünürlüğü" veya "Ekran ayarları" gibi terimler yazıp aramayı deneyin. Sisteminizi yeniden başlatmayı da deneyebilirsiniz. Bu işlemlerden sonra ayarlar görünmezse, ekran kartı sürücülerinizi güncellemeyi deneyin.

Sisteminizin işletim sistemine bağlı olarak "Ekran" sekmesi farklı yerlerde olabilir. Ayarlar uygulamasında "Sistem" veya "Görüntü" gibi bir sekme altında bulunuyor olabilir. Arama çubuğunu kullanarak "ekran" veya "görüntü" yazmayı deneyebilirsiniz. Ayrıca, ekran kartı sürücülerinizin güncel olduğundan emin olun. Bu sorunları çözmenizde yardımcı olması dileğiyle. 😊

Geri