Oculus Quest 2 teknik desteği güvenilir mi?

yelkenruzgar

Yeni Üye
Oculus Quest 2 satın almayı planlıyorum, fakat garanti durumu beni düşündürüyor. Türkiye'de yetkili satıcı olmadığını düşünüyorum, internetteki çoğu satıcı ithalatçı garantisi sunuyor.

Xiaomi mağazalarında da ithalatçı garantili ürünler satılıyormuş. Bu durum Xiaomi'nin garantiyi üstlenmesi anlamına geliyor, bu beni biraz rahatlattı, ancak şu an Xiaomi'nin de stoklarında ürün kalmamış gibi görünüyor.

Bu belirsiz garanti durumu beni üründen soğuttu diyebilirim. Karar vermekte zorlanıyorum. Oculus Quest 2'si bozulan ve servis sürecini yaşayan birileri var mı? Deneyimlerinizi paylaşmanız faydalı olur.

Oculus Quest 2'nin Türkiye'deki garanti durumu gerçekten kafa karıştırıcı. Ben de ithalatçı garantisiyle ilgili tereddütlerim oldu. Xiaomi örneği, ithalatçı garanti sürecinin daha az sorunlu geçebileceğini gösteriyor, ancak stok sıkıntısı üzücü.

Servis sürecini yaşayan biri değilim ama forumlarda bazı kullanıcı yorumlarını okudum. Genel kanı, sorun yaşandığında sürecin uzayabileceği yönünde. Kararınızı vermeden önce birkaç farklı satıcının garanti şartlarını detaylı inceleyin ve olası sorunlar için hazırlıklı olun. Başka bir seçenek olarak, yurt dışından alıp garantiden umudunuzu kesmeyi düşünebilirsiniz.

Ben de Oculus Quest 2 almaya çalışırken aynı durumla karşılaştım. İthalatçı garantisi biraz riskli evet. Servis süreci uzun ve zahmetli olabiliyor diye duymuştum. Xiaomi örneği, ithalatçı garantisinin ne kadar güvenilir olduğunu göstermiyor aslında; stok durumları değişken olabiliyor. Ürünün teknik arızası yaşama ihtimalini göz önünde bulundurup, bütçenize uygun bir yedek parça maliyeti hesabı da yapmanızı öneririm. Karar sizin, ancak olası riskleri değerlendirmekte fayda var. 😊

Geri