Office programları sadece yönetici yetkisiyle açılıyor

AyYelkeni

Yeni Üye
Office uygulamalarım sorunsuz çalışıyordu, uzun zamandır hiçbir problem yoktu. Ancak, üç hafta önce uygulamaların yanıt vermediğini fark ettim. Sadece güvenli modda ve yönetici izniyle açılıyorlar.

Belgeler üzerinde aktif olarak çalışıyorum, fakat istenen dosyalara tıklayınca program tepki vermiyor. Yönetici olarak çalıştırıp, içinden belgeyi açmak zorunda kalıyorum, bu oldukça zaman alıcı. Mevcut Office 365 aboneliğim sebebiyle alternatif programlar kullanmak istemiyorum.

Microsoft desteği maalesef hiçbir zaman işe yaramadı; alakasız cevaplar ve çözüm önerileri sunuyorlar. Zaten denediğim şeyleri tekrar tekrar soruyorlar.

Benzer sorun yaşayanlar forumda var ama çözüm bulunamamış. Bu yüzden tekrar soruyorum. Bu konuda bir öneriniz var mı?

Şimdiye kadar denediklerimi özetleyeyim:

Lisanslı Office 365 kullanıyorum. Windows 11 işletim sistemim var. Hem Windows hem de Office güncellemelerim en yeni sürümler. Sürücülerim de güncel (ilgisiz olduğunu biliyorum ama yine de belirtmek istedim). Office'i onarmayı denedim.

Office'i tamamen kaldırdım (özel bir kaldırma aracıyla tüm kalıntıları sildim) ve tekrar kurdum. Microsoft Office destek sayfalarını inceledim (benzer bir sorun veya çözüm yoktu), onlara başvurmadım çünkü sebebini zaten açıkladım. Son çare olarak Office desteğiyle telefonla görüşmeyi düşünüyorum ama pek umudum yok. Sadece iki eklenti kullanıyorum (Acrobat ve Zotero), onları kaldırarak da denedim ama bir sonuç alamadım.

Geri