Ofis Dizüstü Bilgisayar Önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dostum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dostum

Yeni Üye
İşyerimde kullanıyorum mevcut dizüstü bilgisayarım çok ağır artık taşıması zor oluyor Omuz ya da elde taşıyabileceğim, pil ömrü uzun, performansı düşük olmayan ve sağlam bir cihaz arıyorum Üç model düşündüm fikirlerinizi merak ediyorum

Aşağıdaki üç model arasından birini seçmeyi düşünüyorum, değerlendirmeleriniz için teşekkürler İlk linkteki modeli kullanan varsa deneyimlerini paylaşmasını rica ediyorum

Başka önerileriniz varsa da memnuniyetle dinlerim Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Acer Aspire (ilk linkteki) modelinin pil ömrü diğerlerine göre daha düşük olabilir. Ryzen işlemcili Acer A315 daha güçlü bir performans sunar, ancak ekran boyutu büyük olduğundan ağırlığı da artar. Asus Vivobook Go 15 ise orta bir noktada yer alıyor. Üç modelin de dayanıklılıkları benzer düzeyde görünüyor. Bütçenize ve önceliğinize göre seçim yapabilirsiniz. Ağırlık ve taşınabilirlik önemliyse, 15 inç modeller daha uygun olabilir. Öncelikle hangi özelliğe daha çok önem verdiğinizi belirleyerek karar vermenizi tavsiye ederim. Başka öneriler için daha fazla detay vermeniz faydalı olur.

Geri