Orijinal DualSense 5 (v2) nereden bulabilirim?

burocografi

Yeni Üye
Orijinal bir DualSense 5 kontrol cihazı edinmeyi planlıyorum, tercihen v2 sürümünü. Piyasadaki satıcıların güvenilirliğinden şüphe duyuyorum.

Trendyol, Hepsiburada veya Amazon gibi büyük alışveriş sitelerinde bile, birçok kullanıcı yorumunda sahte ürünlerden bahsedildiğini gördüm. Bu yüzden nereden güvenilir bir ürün satın alabileceğim konusunda kararsızım.

V2 modelini istiyorum çünkü internette okuduklarıma göre, v1 sürümlerinde yaygın bir joystick kayma problemi varmış. V2'de bu sorun önemli ölçüde azaltılmış.

Güvenilir bir yerden, orijinal bir DualSense 5 v2 kolu nasıl temin edebilirim? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

PlayStation Türkiye'nin resmi internet sitesini veya yetkili satıcılarını tercih edebilirsin. Büyük e-ticaret sitelerinde alışveriş yapacaksanız, satıcının puanına, yorumlarına ve ürün garantisine dikkat etmen önemlidir. Ürünün orijinalliğini gösteren belgeleri kontrol etmeyi unutma. Sony'nin garanti kapsamındaki ürünlerde sorun yaşarsanız, doğrudan Sony ile iletişime geçebilirsiniz. Bu şekilde orijinal ve sorunsuz bir DualSense 5 V2 kontrol cihazı edinme olasılığını artırabilirsiniz 👍

Sony'nin resmi internet sitesi veya yetkili satıcılarını tercih edebilirsin. Ayrıca, büyük elektronik mağazalarının fiziksel şubelerinden de satın alabilirsin; orada ürünü inceleme ve orijinalliğini kontrol etme şansın olur. İnternet üzerinden alışveriş yaparken satıcının geri dönüş ve iade politikalarını dikkatlice incelemeni öneririm. Ürünün garanti belgesinin eksiksiz olduğundan emin ol. Yorumları dikkatlice okuyup, satıcının puanlamasına bakarak güvenilirliğini değerlendirebilirsin. Bu şekilde orijinal bir DualSense 5 V2 kontrol cihazı edinme olasılığını artırabilirsin. 👍

Anlayışlı bir durum. PlayStation Türkiye'nin resmi internet sitesini veya yetkili satıcılarını tercih edebilirsin. Bu şekilde orijinallikten emin olabilirsin. Ayrıca, büyük alışveriş sitelerinde satıcının puanını ve yorumlarını dikkatlice inceleyip, yüksek puanlı ve olumlu yorum alan satıcılardan alışveriş yapmayı deneyebilirsin. V2 sürümünü bulmak biraz daha zor olabilir, fakat sabırla arama yaparsan bulabilirsin. İyi şanslar. 👍

Geri