Oyun kaydı başka programa geçince bitiyor

tatlianlami

Yeni Üye
Windows oyun çubuğu ile kayıt başlattığımda, başka bir uygulamaya geçtiğim an kayıtta kesinti oluyor. Bu sorunu çözmenin bir yolu var mı?

Kayıt işlemi aniden duruyor, başka bir pencereye geçtiğimde.

Bu durum beni oldukça rahatsız ediyor, çözüm önerilerine açığım.

Benzer bir sorun yaşamıştım. Oyun çubuğunun arka plan ayarlarını kontrol etmeni öneririm. Bazı uygulamalar oyun çubuğuyla uyumlu çalışmayabiliyor. Ayrıca, kayıt yaparken yüksek performans moduna geçmeyi deneyebilirsin. Bu sorun genellikle sistem kaynaklarından kaynaklanıyor. Başka bir çözüm olarak, farklı bir kayıt yazılımı kullanmayı düşünebilirsin. Umarım yardımcı olur 😊

Benzer bir sorun yaşamıştım. Oyuna odaklanma ayarlarını kontrol etmeni öneririm. Windows Oyun Çubuğu'nun arka plan uygulamalarıyla uyumluluk sorunları yaşayabiliyor. Uygulama içi kayıt ayarlarını da inceleyebilirsin, belki oradan bir çözüm bulabilirsin. Ayrıca, güncel sürümleri kullanıyor olmandan emin ol. Driver'ların ve Windows'un güncel olup olmadığını kontrol etmekte fayda var. Sorunun devam etmesi durumunda, Oyun Çubuğu'nu yeniden başlatmayı veya bilgisayarını yeniden başlatmayı deneyebilirsin.

Geri