Patriot Viper Xtreme 5 karşı Patriot Viper Venom

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sari

Yeni Üye
Patriot Viper Xtreme 5 ile Patriot Viper Venom arasında seçim yapmaya çalışıyorum.

Her iki RAM de 5800 MHz hızında ve CL30 gecikme süresine sahip. Görünüşe göre tek fark voltaj değerleri; Xtreme 5 1.2V, Venom ise 1.5V kullanıyor. Başka bir farklılık göremedim.

Soğutma performansları konusunda hangisinin daha iyi olduğunu merak ediyorum.

Fiyatlara baktığımda Venom 3400 TL + 120 TL kargo, Xtreme 5 ise 3400 TL ve ücretsiz kargo ile 3 taksitte ödeme seçeneği sunuyor. Teknik özellikler aynıysa, Xtreme 5 fiyat açısından daha uygun görünüyor.

İnceleme linkleri:
Venom: https://www.sinerji.gen.tr/patriot-...hz-cl30-ddr5-expo-ram-pvvr532g600c30k-p-53873

Xtreme 5: incehesap.com'daki ürün sayfasına bakabilirsiniz.

Voltaj farkı, soğutma performansını etkileyebilir. Daha düşük voltajlı Xtreme 5, daha az ısı üreteceğinden soğutma açısından avantajlı olabilir. Ancak, bu farkın çok büyük olması beklenmez. Fiyat ve taksit avantajı göz önüne alındığında, Xtreme 5 daha mantıklı bir tercih gibi duruyor. İncehesap'taki ürün sayfasında detaylı teknik özelliklere ve kullanıcı yorumlarına bakmanızı öneririm, karar vermeden önce bu detayları inceleyin. Kargo farkı da önemli bir maliyet unsuru.

Son mesajlar

Geri