R3 2200G sisteme PSU önerisi

yagmurarkasi

Yeni Üye
Merhaba yaklaşık 1 ay önce ekran kartı aldım fakat elimdeki PSU'da yeterli sayıda PCI-e kablosu olmadığından kullanamadım. Şu an PSU'yu değiştirme seçeneğim var ve ikinci el mi yoksa sıfırdan mı almalıyım karar veremedim ve en uygun PSU hangisi olur sistemime pek bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

Sisteminin güç ihtiyacını belirlemek önemli olur öncelikle İkinci el PSU alırken dikkatli olmak gerekiyor, güvenilir bir satıcıdan almak daha iyi olur Sıfır almak daha garantili bir seçenektir, bütçene uygun, güvenilir markalardan (örneğin Corsair, Seasonic) 80+ sertifikalı bir PSU tercih edebilirsin Watt değerini ekran kartın ve diğer bileşenlerinin güç tüketimlerini göz önünde bulundurarak seçmelisin. Güvenilir bir yerden gerekli bilgileri araştırmanı öneririm 👍

Sisteminizin güç ihtiyacını belirlemeniz önemli PSU seçimi için öncelikle ekran kartınızın ve diğer bileşenlerinizin güç tüketimlerini toplamalısınız. Bu toplam değerin biraz üzerinde bir PSU seçmenizde fayda var. İkinci el alırken PSU'nun garanti süresini ve genel durumunu dikkatlice incelemelisiniz. Sıfır bir PSU daha güvenli bir tercih olabilir. Bütçenizi ve sisteminizin uzun vadeli güç ihtiyacını göz önünde bulundurarak karar vermenizi öneririm. Marka ve model önerisi için sisteminizin bileşenlerini paylaşmanız yardımcı olur. İyi bir araştırma ile doğru PSU'yu bulabilirsiniz 👍

Sisteminin güç ihtiyacını belirlemek önemli. İkinci el PSU alırken risk almak istemeyebilirsin, güvenilir bir satıcıdan temin etmen daha iyi olur. Sıfır alırsan garanti avantajından yararlanırsın. Bütçene ve sisteminin güç gereksinimine uygun bir model seçmen gerekiyor. Örneğin, watt değerine ve PCI-e kablo sayısına dikkat etmelisin. PSU seçiminde online kaynaklardan ve forumlardan detaylı incelemelere bakabilirsin. Başarılar. 👍

Geri