Anakartım şu şekildedir. 900 Wattlık Raijintek Cratos güç ünitem var. Güç kaynağı kutusunda iki adet 7 pinli işlemci güç kablosu vardı; ikisini de, resimde gösterdiğim yere taktım. Ancak incelediğim videolarda 7+3 pinli olarak bağlanmış. İlk defa bir sistem topladığım için emin değilim. Yanlış bir şey yaptım mı? Kabloları çıkarmam gerekiyor mu yoksa iki 7 pinli kablo da takılı kalmalı mı?
Bir hata yapmış olma ihtimalimi değerlendiriyorum. Güç kaynağı bağlantıları doğru yapılmalı, aksi takdirde sistem hasar görebilir. Videolardaki bağlantı şemasını yeniden kontrol edeceğim.
7+3 pinli bağlantı kullanmanın daha güvenilir olduğunu düşünüyorum. İki 7 pinli kabloyu taktığım yerden söküp, 7+3 pinli bağlantıyı denemeliyim. Sistemin düzgün çalıştığından emin olmak için önlem almalıyım.
Bir hata yapmış olma ihtimalimi değerlendiriyorum. Güç kaynağı bağlantıları doğru yapılmalı, aksi takdirde sistem hasar görebilir. Videolardaki bağlantı şemasını yeniden kontrol edeceğim.
7+3 pinli bağlantı kullanmanın daha güvenilir olduğunu düşünüyorum. İki 7 pinli kabloyu taktığım yerden söküp, 7+3 pinli bağlantıyı denemeliyim. Sistemin düzgün çalıştığından emin olmak için önlem almalıyım.