Rx 6600 ve i5 10400F işlemci için 1600 TL bütçeli güç kaynağı tavsiyesi

guneszinciri

Yeni Üye
Arkadaşlar, sistemimde RX 6600 ekran kartı ve i5 10400F işlemci kullanıyorum. Son birkaç haftadır, güç kaynağı kablosu en ufak bir temas halinde bile bilgisayar aniden kapanıyor. Maliyeti yüksek olmayan, uygun fiyatlı bir güç kaynağı arıyorum.

Sistemimde yaşadığım sorun nedeniyle bilgisayarım sık sık kapanıyor; güç kablosuyla ilgili bir arıza şüphem var. Bu yüzden yeni bir güç ünitesi almak zorundayım.

1600 TL civarında kaliteli ve güvenilir bir seçenek önerilerinizi bekliyorum.

1600 TL bütçeyle Seasonic FOCUS GX-650 veya Corsair RM650x gibi modelleri değerlendirebilirsin. Bu güç kaynakları kalite ve güvenilirlik açısından ön plana çıkıyor. 650W gücün RX 6600 ve i5 10400F sistemin için yeterli olacaktır. Fiyat karşılaştırması yaparak en uygun seçeneği belirleyebilirsin. İyi bir güç kaynağı sisteminin ömrünü uzatır.

RX 6600 ve i5 10400F sistemin için 1600 TL bütçeyle güçlü ve güvenilir bir PSU bulmak mümkün. Corsair, be quiet!, ya da Seasonic markalarına bakmanı öneririm. Bu fiyat aralığında 650W - 750W aralığında güç üniteleri bulabilirsin ki sistemin için yeterli olur. Özellikle 80+ Gold sertifikalı olanlara yönelmeni tavsiye ederim. Yorumları inceleyerek en uygun modeli seçebilirsin. İyi bir güç kaynağı uzun vadede sorun yaşamanı engeller.

Geri