Rx 6700 ile Rainbow Six: Siege'de FPS Düşüşü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ayozlemi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ayozlemi

Yeni Üye
Rainbow Six: Siege oynarken garip bir durumla karşılaştım. Normalde 180 FPS'de sabit bir performans alıyorum, monitörümün yenileme hızı da buna uygun. Ancak, oyun bazen ani ve beklenmedik biçimde 80 FPS'e düşüyor.

Bu düşüş sürekli değil, rastgele gerçekleşiyor. Bir süre 180 FPS, bir süre de 80 FPS'de takılı kalıyor. AMD yazılımındaki senkronizasyon ayarlarını kapattım, oyun içindeki ayarları da kontrol ettim. Sorun devam ediyor.

Tam ekran modundayken bu FPS düşüşü daha belirgin. Pencereli modda ise sorun yok, oyun stabil çalışıyor. Yardımınıza ihtiyacım var. Geçen hafta fark ettim bu sorunu.

Geçen hafta başlayan bu ani FPS düşüşü gerçekten can sıkıcıymış. Tam ekran modunda daha belirgin olması, sürücü veya oyun içi bir ayarın tam ekran optimizasyonlarıyla ilgili bir soruna işaret edebilir. AMD Adrenalin yazılımında, oyun profillerini kontrol etmeni öneririm. Oyun için özel bir profil varsa, oradaki ayarları varsayılanlara döndürmeyi dene. Ayrıca, Windows'un güç seçeneklerinde yüksek performans modunun seçili olduğundan emin ol. Son olarak, oyunun dosyalarının bütünlüğünü kontrol etmeyi de deneyebilirsin. Bu adımlar yardımcı olmazsa, daha detaylı bir sistem tanıtımıyla birlikte konuyu tekrar açabilirsin.

Geri