Bilgisayarım, oyun oynarken aynı anda video izlerken ani kapanmalar yaşıyor ve mavi ekran hatası veriyor. Sistem kendini otomatik olarak yeniden başlatıyor. Geçtiğimiz ay Memtest86 programını çalıştırdım, hata raporu almadım. Olay Görüntüleyicisi'nde ise Kernel Power 41 hatası görüyorum. Araştırmalarım sonucu güç kaynağının sorunlu olabileceğini düşünüyorum. Başka nedenler de olabileceğini biliyorum, gereksiz masraftan kaçınmak istiyorum.
Eğer sorun güç kaynağı kaynaklıysa, RX 6800 XT ve Ryzen 7 5700X işlemcili sistemim için hangi güç kaynağını önerirsiniz? 850 Watt'lık bir güç kaynağı yeterli olur mu diye düşünüyorum. Güç tüketimini doğru hesaplamakta zorlanıyorum.
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Sorun giderme konusunda önerilerinizi bekliyorum.
Eğer sorun güç kaynağı kaynaklıysa, RX 6800 XT ve Ryzen 7 5700X işlemcili sistemim için hangi güç kaynağını önerirsiniz? 850 Watt'lık bir güç kaynağı yeterli olur mu diye düşünüyorum. Güç tüketimini doğru hesaplamakta zorlanıyorum.
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Sorun giderme konusunda önerilerinizi bekliyorum.