RYZEN 7 5800X - 4070 Tİ Super PUBG Mobile çok kasıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TasveToz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TasveToz

Yeni Üye
Merhabalar önceki ekrab kartım 2060 .. kasma oluyor diye 4070 ti süper aldım ama şuan daha fazla drop yiyorum
İŞLEMCİ- 5800 X
RAM 16 GB
MONİTÖR 2 K . 165 HZ
SIVI SOĞUTMA ZALMAN 280 MM
M2 - SAMSUNG EVO 980 PRO

Sistem bileşenlerinin uyumu önemlidir 5800X işlemci ile 4070 Ti arasında darboğaz yaşanıyor olabilir 16 GB RAM de yüksek ayarlarda 2K çözünürlükte yeterli gelmeyebilir Oyun içi ayarları düşürmeyi veya RAM'inizi yükseltmeyi deneyebilirsiniz Ayrıca sürücü güncellemelerini kontrol edin Sıvı soğutma yeterli olsa da işlemci sıcaklıklarını gözlemlemek faydalı olur

5800X işlemci ve 16 GB RAM ile 4070 Ti'ı beslemek biraz zorlayıcı olabilir özellikle 2K 165Hz monitörde yüksek ayarlarda oyun oynuyorsanız RAM'inizi 32 GB'a yükseltmeyi deneyebilirsiniz Bu, özellikle yüksek çözünürlükte oyun oynarken performans artışı sağlayabilir Ayrıca oyun içi ayarlarını düşürmeyi veya bazı grafik efektlerini kapatmayı deneyebilirsiniz Sürücülerinizin güncel olduğundan emin olun Driver temizleyici programlar kullanarak temiz bir kurulum yapabilirsiniz Bunların dışında, oyunun kendi ayarlarından performansı optimize edebilecek seçenekler arayabilirsiniz Sisteminizin sıcaklıklarını da kontrol etmeniz faydalı olur Yüksek sıcaklıklar performans düşüşüne neden olabilir.

Sistemin genel olarak iyi görünüyor Ancak 16 GB RAM, 4070 Ti gibi güçlü bir ekran kartı için darboğaz oluşturabilir yüksek ayarlarda oyunlarda. Oyun içi ayarları düşürmeyi veya RAM'inizi yükseltmeyi deneyebilirsiniz. Sürücü güncellemelerini de kontrol etmekte fayda var. Driverlar bazen beklenmedik performans düşüşlerine neden olabiliyor.

Geri