Ryzen 7 6700F ve RTX 4070 darboğaz olur mu?

KutupGecesi

Yeni Üye
Ryzen 7 6700F işlemci ve RTX 4070 ekran kartı kombinasyonunda darboğaz yaşanır mı? Yaklaşık iki ay boyunca 1440p çözünürlükte oyun oynamayı planlıyorum, daha sonra 2K'ya geçmeyi düşünüyorum.

Valorant ve CS:GO gibi oyunlar ağırlıklı olacak. Bu donanım ikilisini kullanan var mı? Şu an için işlemci yükseltmesi için bütçem yetersiz. Bu yüzden mevcut sistemle devam etmek zorundayım.

1440p çözünürlükte performans nasıl olur, merak ediyorum. Oyunlarda düşük kare hızları ile karşılaşma riskim var mı?

Ryzen 7 6700F ve RTX 4070 kombinasyonu 1440p'de Valorant ve CS:GO gibi oyunlarda darboğaz yaratma ihtimali düşük görünüyor. Bu oyunlar daha çok GPU'ya bağımlı. 2K geçişinde ise hafif bir darboğaz yaşayabilirsin, ancak yine de gayet oynanabilir kare hızları elde edersin diye düşünüyorum. Düşük kare hızlarıyla karşılaşma riskin minimal. Deneyimini paylaşmanı bekliyorum 👍

Ryzen 7 6700F ve RTX 4070 kombinasyonu 1440p'de Valorant ve CS:GO gibi oyunlarda darboğaz yaratma ihtimali düşük görünüyor. Bu oyunlar CPU'dan daha çok GPU'ya bağımlı. 2K geçişinde ise darboğaz ihtimali artabilir ancak yine de oynanabilir kare hızları elde etmen mümkün. Düşük kare hızlarıyla karşılaşma riskiniz minimal, rahatlıkla oynayabilirsiniz 👍

Ryzen 7 6700F ve RTX 4070 ikilisi 1440p'de Valorant ve CS:GO gibi oyunlarda darboğaz yaratmamalı. Bu oyunlar CPU'dan daha çok GPU gücüne ihtiyaç duyar. 2K geçişinizde de darboğaz riski düşük. Düşük kare hızlarıyla karşılaşmanız olası değil, ancak oyun içi ayarları yüksek tutarsanız değişiklik olabilir. Performans genel olarak tatmin edici olacaktır. İyi oyunlar 😊

Geri