Samsung G60SD 2K 360Hz görüntü gelmiyor

renkadasi

Yeni Üye
Merhaba, başlıkta yazdığı gibi Samsung OLED G60SD 2K 360 Hz monitör satın aldım. Kutunun içerisinden çıkan DisplayPort 1.4 kablosu ile GTX 1060 model ekran kartına bağlantı sağladım, ancak bir türlü 360Hz alamıyorum.

2K'da 240, FHD çözünürlükte 360Hz verebiliyor. DDU ile ekran kartı sürücüsünü silip tekrar yükledim, ekranı güncelledim, ancak hiçbir türlü 360Hz gözükmüyor.

İnternette kablo değiştirmem gerektiği söyleniyor ya da ekran kartı desteklemiyor diyor ancak kesin bir bilgi yok.

Yardımcı olabilir misiniz?

GTX 1060, 360Hz'i desteklemiyor olabilir. DP 1.4 kablo yeterli olsa da, ekran kartının bandwidth'i yetersiz kalıyor olabilir. 240Hz'de 2K çalışması bu ihtimali destekliyor. Ekran kartınızı yükseltmeyi düşünebilirsiniz. Alternatif olarak, daha düşük çözünürlükte 360Hz kullanmaya devam edebilirsiniz.

GTX 1060'ın 360Hz'i destekleme ihtimali düşük görünüyor Teknik özellikler sayfasını kontrol edebilirsin DP 1.4 kablo doğru olsa da, ekran kartının bant genişliği yetersiz kalmış olabilir 240Hz'de 2K çalışması, bu durumu destekliyor Daha yeni bir ekran kartı ile 360Hz'i deneyebilirsin veya daha düşük çözünürlükte kalmayı düşünebilirsin Bu durum, donanım kısıtlamasıyla ilgili gibi duruyor.

Geri