Samsung NP300E5C-S0BTR uyumlu bellek tavsiyesi

YagmuraCik

Yeni Üye
Samsung NP300E5C-S0BTR dizüstü bilgisayarım için ilave bellek satın almayı düşünüyorum fakat konuda yetersizim. Mevcut belleğin özellikleri şu şekilde; bir yuvasında takılı duruyor.

Bilgisayarın mevcut belleği: DDR3 türünde, A-Data Technology üretimi, SO-DIMM form faktörlü, 5GB kapasiteli, 1800 MHz (PC3-14400) frekanslı ve 1.60V gerilimli bir modüldür. Parça numarası AM1U18BC5P2-B20C olarak geçiyor. Aynı parça numarasıyla internette araştırma yaptım, fakat yeterli sonuç alamadım.

Bu bilgisayarla uyumlu bir bellek bulabilir miyim diye merak ediyorum. Uygun bir bellek önerisi bekliyorum. Bilgisayarımın performansını artırmak için bu yükseltmeyi yapmayı planlıyorum.

Samsung NP300E5C-S0BTR modeliniz için DDR3 SO-DIMM, 1800MHz (PC3-14400) ve 1.6V gerilimli bir bellek modülü arıyorsunuz. Aynı özelliklere sahip 4GB veya 8GB kapasiteli bir modül almanız performansı artıracaktır. Parça numarasına takılmayın, teknik özelliklere odaklanın. Crucial veya Corsair gibi güvenilir markaların ürünlerine bakabilirsiniz. Uyumluluk konusunda emin olmak için satın almadan önce satıcının veya üreticinin sitesini kontrol etmenizde fayda var 👍

Son mesajlar

Geri