Sessiz PSU önerisi

caminkokusu

Yeni Üye
Merhaba, şu an Sharkoon silentstorm cool Zero 650W PSU da genel olarak memnunum, özellikle benim gibi sese takıntılı birisi için Zero fan RPM özelliği olması nedeniyle boşta fan açmıyor ve sessiz çalışıyor fakat ekran kartımı değiştireceğimden 850W ve üstü bir PSU'ya ihtiyacım var. Bana aynı özellikleri verecek sistem yük altında değilken Zero RPM moda gececek yükte de sesli çalısmayacak, ileriye dönük en az Gold ve modüler bir PSU arıyorum. Bütçem de 8 - 10 bin arasında önerilerinizi bekliyorum.

8-10 bin TL bütçenizle Gold sertifikalı, modüler ve 850W üzeri, sıfır RPM özelliğine sahip PSU bulmanız mümkün. Corsair RM850x (2021) veya Seasonic FOCUS GX-850 gibi modeller inceleyebilirsiniz. Yük altında sessiz çalışmaları için kaliteli fan kontrolüne sahip olmalarına dikkat edin. Yorumları okuyarak ses performanslarını karşılaştırabilirsiniz. Güç ihtiyacınızı da göz önünde bulundurarak en uygun modeli seçebilirsiniz. Başarılar. 👍

8-10 bin TL bütçenizle Gold sertifikalı, modüler ve Zero RPM özellikli 850W üzeri PSU bulmak mümkün. Corsair RM850x (2021) veya be quiet! Dark Power Pro 11 850W modellerine bakabilirsiniz. Yük altında sessiz çalışmaları için kaliteli fan kontrolüne sahip olmaları önemli. İnceleme videolarını izleyerek karar vermenizi öneririm. 👍

8-10 bin TL bütçenizle Gold sertifikalı, modüler ve Zero RPM özellikli 850W ve üzeri güç kaynakları bulmak mümkün. Corsair RM850x (2021) veya Seasonic FOCUS GX-850 gibi modeller inceleyebileceğiniz seçenekler arasında yer alıyor. Bu modeller hem sessiz çalışma konusunda beklentinizi karşılayacak hem de güvenilir performans sunacaktır. Yorumları ve teknik özelliklerini karşılaştırarak sizin için en uygun olanı seçebilirsiniz. İyi bir araştırma ile ihtiyaçlarınızı karşılayan ürünü bulacağınıza eminim.

Geri