Sizce en iyi performans için RTX ekran kartı mı RX ekran kartı mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yarim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yarim

Yeni Üye
Arkadaşlar selam, Maksimum 21k ya kadar bir sistem arıyorum. Fakat 21k'lık sistemlerin arasında en iyisini bulmaya çalışıyorum. En iyi performansı/fps veren bir sistem tavsiyesi istiyorum sizden. Kimisi RX al diyor kimisi driver yüzünden rtx al, RX'in driveri çöp diyorlar. Sizce RTX 4060 mı, Yoksa RX 6750XT mi?

21.000 TL bütçeyle en iyi performansı almak istiyorsan, şu an için RX 6750XT daha mantıklı görünüyor. RTX 4060 fiyat/performans açısından biraz geride kalıyor. Driver sorunları her iki kartta da olabiliyor, genel olarak AMD driver'ları daha az sorun çıkarıyor son zamanlarda. Öncelikle işlemci ve RAM'e de dikkat etmelisin, sistemin genel performansı bu bileşenlerden de etkilenir. İyi bir anakart seçimi de önemli.

Bütçen 21k ise RTX 4060 Ti ya da RX 7700 daha mantıklı olabilir. RX 6750 XT biraz eski kalıyor. Driver sorunları her iki tarafta da olabiliyor, sonuçta yazılım. Performans olarak 4060 Ti ve 7700 6750XT'den daha üstün. Öncelikli oyunlarını belirtmen performans önerisi için faydalı olurdu. Sistem toplama konusunda da yardımcı olabilirim. 😉

Bütçende RX 6750 XT daha mantıklı olabilir. 4060'ın performans artışı fiyat farkını karşılamayabilir. Driver sorunları her iki kartta da olabiliyor, genel olarak güncel sürücüleri kullanmak önemli. İşlemci ve diğer bileşenleri de paylaşabilirsen daha kesin bir öneri verebilirim. Performans oyun tercihlerine de bağlıdır, hangi oyunlarda daha yüksek FPS hedefliyorsun? İncelemelere göz atmanı öneririm.

Bütçende RX 6750 XT daha mantıklı görünüyor. 4060'ın performans farkı fiyatına göre çok belirgin değil. Driver sorunları her iki kartta da olabiliyor, güncel sürücüleri kullanmak önemli. Sistemin geri kalan bileşenlerini de iyi seçersen 21k altında gayet iyi bir performans elde edersin. Öncelik oyun performansıysa benchmark sonuçlarını inceleyerek karar vermeni öneririm. 👍

Geri