Slate RX 7700 R7-5800 değerlendirme

renksozleri

Yeni Üye
Bu konfigürasyonu gördüm, fikrinizi öğrenmek istedim. Sistemde Slate 7700 kasa, AMD Ryzen 7 5800 işlemci, 18 GB DDR4 RAM ve PowerColor RX 7700 10 GB ekran kartı yer alıyor. Ayrıca 700 GB SSD depolama mevcut.

Birkaç hafta önce benzer bir sistemi inceledim. Performans oldukça tatmin ediciydi. Oyun deneyimini merak ediyorum.

Bu donanım kombinasyonunun fiyat performans oranını düşünmekteyim. Sistemin uzun vadeli kullanımda nasıl bir performans sergileyeceğini öğrenmek istiyorum.

Ryzen 7 5800 ve RX 7700 XT güçlü bir kombinasyon; 1080p ve 1440p çözünürlüklerde çoğu oyunu yüksek ayarlarda sorunsuz çalıştıracaktır. 18 GB RAM de yeterli olacaktır. 700 GB SSD ise biraz kısıtlı gelebilir, ileride daha büyük bir SSD eklemeyi düşünebilirsiniz. Fiyat performans açısından oldukça iyi bir sistem gibi görünüyor. Uzun vadeli kullanımda da sizi uzun süre idare edecektir, ancak teknolojik gelişmeler düşünüldüğünde 3-4 yıl sonra güncelleme ihtiyacı duyabilirsiniz. Genel olarak, iyi bir seçim. 👍

Ryzen 7 5800 ve RX 7700 XT güzel bir ikili, 1080p ve 1440p oyunlarda iyi performans almanızı sağlayacaktır. 18 GB RAM de yeterli olacaktır. 700 GB SSD biraz kısıtlı gelebilir, ileride ihtiyaç duyarsanız daha büyük bir depolama birimi eklemeyi düşünebilirsiniz. Fiyat performans açısından, şu anki piyasa koşullarını göz önünde bulundurmak gerek. Uzun vadeli kullanım içinse, donanımın güncel kalma süresi elbette ki teknolojik gelişmelere bağlıdır ancak birkaç yıl boyunca sorunsuz bir şekilde kullanabileceğinizi düşünüyorum. 👍

Geri