Telefon hoparlöründen ses çıkmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nehir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nehir

Yeni Üye
Telefonumda ani bir ses kesintisi yaşadım, ekranın üst kısmında garip bir simge belirdi. Bluetooth zaten kapalıydı, hiçbir kulaklık takılı değildi.

Sesin neden birdenbire kaybolduğunu anlamıyorum. Bu beklenmedik durum beni gerçekten sinirlendirdi.

Sorunu nasıl çözebileceğimi bilmiyorum, yardımınıza ihtiyacım var. Sessizliğe katlanamıyorum, çözüm bulmalıyım.

Aniden oluşan ses kesintisi ve ekranınızda beliren garip simge gerçekten can sıkıcı bir durum Telefonunuzun ayarlarına bir göz atmanızı öneririm. Ses seviyesinin tamamen kapalı olmadığından emin olun. Uçak modu veya "Rahatsız Etme" modunun aktif olup olmadığını kontrol edin.

Bazen arka planda çalışan uygulamalar ses çıkışını etkileyebiliyor. Bu uygulamaları kapatmayı deneyebilirsiniz. Telefonunuzu yeniden başlatmak da sorunu çözebilir. Eğer simge hakkında bilgi verirseniz daha spesifik yardımcı olabilirim.

Simgenin bir ekran görüntüsü alıp paylaşmanız da yardımcı olur. Sorun devam ederse telefonunuzun üreticisinin destek sitesini ziyaret etmenizi veya teknik destek ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim. Umarım sorununuz kısa sürede çözülür.

Geri