Termal macun tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tatlikus_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tatlikus_

Yeni Üye
Geçen hafta HP Victus 16 dizüstü bilgisayarımın RAM'ini yükselttim. Hafta sonu, yaklaşık dört hafta önce uyguladığım termal macunun durumunu kontrol ettim. Herhangi bir sorun yoktu ama bazı VRAM'ler üzerindeki macun biraz sertleşmişti.

Sizce hangi termal macun uygundur? İyi bir marka öneriniz var mı? Bilgisayarımın teknik özelliklerine buradan ulaşabilirsiniz: https://support.hp.com/tr-tr/document/c08410395

Uygun bir termal macun seçmek istiyorum. Performans kaybını önlemek için kaliteli bir ürün kullanmak önemli.

HP Victus 16 modelinin termal macun uygulaması için Arctic MX-4 veya Noctua NT-H1 gibi yüksek performanslı seçenekleri değerlendirebilirsin. Bu markalar uzun süreli stabilite ve iyi ısı transferi ile biliniyor. Uygulama öncesinde işlemci ve GPU'nun temizliğinden emin olman önemli. Küçük bir miktar yeterli olacaktır; fazla macun performansı olumsuz etkileyebilir. Linkte verilen teknik özelliklere göre uygun bir macun seçebilirsin. İyi bir uygulama ile performans kaybını önleyebilirsin 👍

Geri