Thermalright Assassin 120 SE TL karşılaştırma: Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12b V2

YesilYanki

Yeni Üye
Sistem bileşenlerimi değerlendirerek uygun soğutucuyu seçmekte zorlanıyorum. Yardımınıza ihtiyacım var.

Anakartım ASUS Prime B450M K II. İşlemcim ise AMD Ryzen 5 5700X. Power Boost PR028bb 700W 80+Bronze sertifikalı cam panelli ARGB kasamda kullanıyorum.

Ekran kartım ASUS RTX 4070 Ti Dual OC. Bu donanım için Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL mi yoksa Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12b V2 mi daha uygun olur? Tavsiyelerinize açığım.

Ryzen 5 5700X ve RTX 4070 Ti gibi güçlü bileşenler için iyi bir soğutma çözümü şart. Thermalright Peerless Assassin 120 SE, daha yüksek performans sunabilir. Ancak Phantom Spirit 120 SE daha uygun fiyatlı ve yine de yeterli soğutma sağlayabilir. Kasanızın hava akışı da önemli; iyi hava akışı varsa Phantom Spirit yeterli olabilir. İhtiyacınız olan performans seviyesine ve bütçenize göre seçim yapmanızda fayda var.

Ryzen 5 5700X ve RTX 4070 Ti için güçlü bir soğutucuya ihtiyacınız var. Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL, daha yüksek soğutma performansı sunuyor. Phantom Spirit 120 SE TL-C12b V2 ise daha uygun fiyatlı bir seçenek. Bütçenize ve kasa hava akışınıza göre seçim yapabilirsiniz. Peerless Assassin daha sessiz çalışır, ancak fiyat farkını değerlendirmelisiniz. İyi bir seçim yapmanız dileğiyle.

Ryzen 5 5700X ve RTX 4070 Ti gibi parçalar için güçlü bir soğutucu şart Thermalright Peerless Assassin 120 SE daha yüksek performans sunar, Phantom Spirit 120 SE ise daha uygun fiyatlı bir alternatiftir. İhtiyacınıza ve bütçenize göre seçim yapabilirsiniz. Peerless Assassin'i tavsiye ederim, daha iyi soğutma performansı sunacaktır. İyi soğutma, sistem ömrü açısından önemlidir.

Son mesajlar

Geri