DnzKz_
Yeni Üye
Oyun oynarken sık sık mavi ekran hatasıyla karşılaştım. Geçtiğimiz iki ayda, birkaç kere Forza Horizon 5 oynarken bu sorunla boğuştum.
Birçok çözüm denedim ancak Windows 11'de UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP hatası almaya devam ediyorum.
Easy Anti-Cheat programını tamamen kaldırdım. FACEIT uygulamasını da sistemimden sildim. Forza Horizon 5'i onarmayı ve anti-cheat bileşenini de yenilemeyi denedim. Vanguard yazılımını da sildim.
Ekran kartı sürücülerini Display Driver Uninstaller ile temizleyip en eski sürücü paketini kurdum. Minidump dosyasının bağlantısı: fh5hatası.rar
Sistem Özellikleri şöyle:
Bellek: G.Skill 40 GB (2x20) Trident Z5 Neo RGB 7000MHz CL36 DDR5
Ekran Kartı: MSI GeForce RTX 3080
Anakart: ASUS ROG STRIX Z690-E Gaming 7200MHz(OC)
İşlemci: Intel Core i9 13900K.
Birçok çözüm denedim ancak Windows 11'de UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP hatası almaya devam ediyorum.
Easy Anti-Cheat programını tamamen kaldırdım. FACEIT uygulamasını da sistemimden sildim. Forza Horizon 5'i onarmayı ve anti-cheat bileşenini de yenilemeyi denedim. Vanguard yazılımını da sildim.
Ekran kartı sürücülerini Display Driver Uninstaller ile temizleyip en eski sürücü paketini kurdum. Minidump dosyasının bağlantısı: fh5hatası.rar
Sistem Özellikleri şöyle:
Bellek: G.Skill 40 GB (2x20) Trident Z5 Neo RGB 7000MHz CL36 DDR5
Ekran Kartı: MSI GeForce RTX 3080
Anakart: ASUS ROG STRIX Z690-E Gaming 7200MHz(OC)
İşlemci: Intel Core i9 13900K.