VGN V87, VGN A75, AKKO FUN60: Karar Verme Süreci

MasalKutusu

Yeni Üye
VGN V87 mekanik klavye incelemesi yaptım. İade koşulları açısından, sadece paketlenmemiş ürünler 10 gün içinde geri gönderilebiliyor. Daha ayrıntılı bilgi için mağazanın iade prosedürüne bakmanız gerekiyor. Ürün, 24 ay boyunca garanti altındadır; kullanıcı kaynaklı sorunlar bu kapsamın dışındadır.

Bu klavye, wraithesports.com adresinden temin edilebilir.

VGN A75 klavye (manyetik anahtarlar / HE) diğer bir seçenek. İade süresi yine 10 gün ile sınırlı olup, sadece açılmamış ürünler için geçerli. Garanti süresi 26 ay olarak belirtilmiş. Kullanıcı hataları garantiyi geçersiz kılar.

Bu modeli de wraithesports.com sitesinden bulabilirsiniz.

AKKO MONSGEEK FUN60 Ultra, şık görüntüsü ve gelişmiş işlevleriyle dikkat çeken kompakt bir mekanik klavye. ARGB aydınlatma ve değiştirilebilir manyetik anahtarlara sahip. Gaming.gen.tr adresinde satılıyor.

İki klavye arasında kararsız kaldım. Kablosuz bir cihaz arıyorum, ancak kablolu bir model daha mantıklıysa onu tercih ederim. FUN60 Max'i düşündüm, ancak dayanıklılık konusunda olumsuz yorumlar okudum. FUN60 Ultra'nın alüminyum kasası var, fakat contalı yapısı hakkında bilgiye ihtiyacım var. Ses kalitesi ve kullanım hissiyatı hakkında yorumlar bekliyorum.

Son mesajlar

Geri