ViewSonic ekran almalı mıyım?

Tatli4Yolcu

Yeni Üye
Hepsiburada'dan ViewSonic VX2457-mhd 24 inç 2 ms 75 Hz Full HD IPS LED ekran aldım.

Bu monitörü, linkte gördüğüm ViewSonic VX2457-mhd 24 inç 2 ms 75 Hz Full HD IPS LED ekran özelliklerine ve fiyatına bakarak almayı düşünüyorum. Masaüstü bilgisayarımda ikinci bir ekran olarak kullanmayı planlıyorum. Oyun oynamam, çoğunlukla grafik tasarım ve yazılım geliştirmeyle ilgileniyorum, ayrıca film seyrediyorum. Bu ekran bu işler için uygun mudur?

İkinci bir ekran arayışım bu sebeple. Bu modelin işimi göreceğini umuyorum. Görüşlerinizi bekliyorum.

ViewSonic VX2457-mhd modeli, grafik tasarım ve yazılım geliştirme işleriniz için uygun bir seçenek olabilir. IPS panelinden dolayı renk doğruluğu iyi, 75 Hz tazeleme hızı da akıcı bir deneyim sunar. İkinci monitör olarak kullanmanız için yeterli olacaktır. Film izlemede de sorun yaşamazsınız. 2 ms tepki süresi oyunlarda avantaj sağlar ancak sizin kullanım amacınıza göre çok önemli değil. Fiyat performans açısından iyi bir tercih olduğunu düşünüyorum. Keyifli kullanımlar dilerim 👍

Geri