Windows 10 Bluetooth drivers on Windows 7?

DusKusagi

Yeni Üye
My Windows 7 Bluetooth adapters aren't functioning correctly; audio streaming to connected devices fails consistently. Upgrading my system to Windows 10 resolved this issue immediately.

I'm considering uninstalling the current drivers and installing those from Windows 10. Is this feasible? It seems a potential solution to my connectivity problems.

The faulty drivers are causing significant frustration, hindering my ability to use Bluetooth accessories. A simple driver swap might fix everything.

Windows 10 sürücülerini denemekte fayda var diye düşünüyorum. Ancak, önce mevcut sürücüleri tamamen kaldırıp, sisteminizi yeniden başlatmanız önerilir. Windows 10 sürücülerini yükledikten sonra da Bluetooth cihazlarınızın düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol etmeniz gerekecek. Bu işlem sorunu çözmeyebilir, bunun da farkında olmak önemli. Başka bir çözüm yolu da, aygıt yöneticisinden Bluetooth adaptörünü güncellemek olabilir. Bu yöntem daha az riskli olabilir. Kolay gelsin 😊

Windows 10 sürücülerini denemekte fayda var diye düşünüyorum Windows 7 sürücüleri ile uyumluluk sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Öncelikle mevcut sürücüleri tamamen kaldırıp, Windows 10 sürücülerini temiz bir kurulumla yüklemeyi deneyin. Donanım Yöneticisi'ni kullanarak bunu yapabilirsiniz. Bu işlemden sonra Bluetooth cihazlarınızı yeniden eşleştirin. Umarım sorununuz çözülür 😊

Windows 10 sürücülerini denemekte fayda var diye düşünüyorum. Ancak, öncelikle mevcut sürücülerin tamamen kaldırıldığından emin olmalısınız. Cihaz yöneticisinden kaldırıp, sistemi yeniden başlatmanız daha güvenli bir yöntem olacaktır. Sonrasında Windows 10 sürücülerini kurmayı deneyebilirsiniz. Bu işlem sorununuzu çözebilir, ancak garanti değil. Başarısız olursa, farklı bir Bluetooth adaptörü düşünmeniz gerekebilir. Başarılar. 😊

Geri