Windows 10 fotoğraf uygulaması önizleme sorunu

HayalCekirdegi

Yeni Üye
Windows fotoğraf programında resim açtıktan sonra görev görünümüne baktığımda, resmin önizlemesi görünmüyor; sadece "fotoğraf oturumu" yazısı çıkıyor. Resmin önizlemesini nasıl görebilirim?

Windows 10'u orijinal ISO dosyasından 2 ay önce kurdum, güncellemeleri yaptım, uygulamayı kaldırıp yeniden yükledim, onarım da denedim ama bir sonuç alamadım. Yardımınıza ihtiyacım var.

Üzgünüm bu sorunu yaşıyor olmanıza. Windows Fotoğraflar uygulamasının önizleme sorunuyla karşılaşmanız sık rastlanan bir durum değil. Sistem dosyalarının bozulmuş olma ihtimali var. Sistem dosyası denetleyicisini çalıştırmayı deneyebilirsiniz (sfc /scannow komutu komut isteminde). Bu işlemin ardından uygulamayı tekrar kaldırıp kurmayı veya farklı bir resim görüntüleyici programı kullanmayı düşünebilirsiniz. Başka bir çözüm önerisi bulamazsam daha detaylı bilgi vereyim. Umarım yardımcı olur.

Geçmiş olsun, benzer bir sorun bende de yaşanmıştı. Denemediğiniz bir şey daha var; Windows Fotoğraflar uygulamasının ayarlarına bakın. Orada önizleme ayarlarıyla ilgili bir seçenek olabilir. Ayrıca, farklı bir resim dosyasıyla deneyin, sorun sadece belirli bir dosya türünde mi yoksa tüm resimlerde mi ortaya çıkıyor kontrol edin. Son çare olarak, sistem dosyalarının bütünlüğünü kontrol eden bir araç çalıştırmayı deneyebilirsiniz. Umarım sorununuz çözülür.

Geri