daginkalbi
Yeni Üye
Elektrik kesintisi sonrası bilgisayarı açtım. Hata giderme uyarısı aldım. Ancak, hata giderme penceresi açılmadı. Direkt olarak kullanıcı hesabı seçim ekranına yönlendirildi; ekteki görsellerde de görülebileceği gibi. İki hesap görünüyor: benim hesabım ve şifremi unuttum seçeneği. Başka bir seçenek yok, tuş kombinasyonları işe yaramıyor ve bu ekrandan çıkış yapamıyorum. Güç düğmesiyle hata giderme menüsüne ulaşmaya çalıştım, başarılı olamadım. Bilgisayar yalnızca açılışta BIOS ayarlarına erişime izin veriyor. Sistem tamamen kilitlendi. Şifremi girmeyi denedim, reddedildi. Şifreyi sıfırladım, yine reddedildi. Şifremi asla kabul etmiyor. Parola sıfırlama seçeneğine tıklayınca sadece yeniden başlatma seçeneği çıkıyor, yeniden başlatıyorum ve yine aynı ekrana dönüyorum. Güç düğmesiyle kapatıp açtığımda da aynı durum devam ediyor. Bu sorunu daha önce yaşayan ve çözüm bulan varsa yardımcı olabilir mi?
Bu durum iki gündür sürüyor ve oldukça can sıkıcı. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Sistem tamamen kullanılamaz durumda.
Yardım rica ediyorum.
Bu durum iki gündür sürüyor ve oldukça can sıkıcı. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Sistem tamamen kullanılamaz durumda.
Yardım rica ediyorum.