Windows 10'da hızlı veri kurtarma

kumdusmesi

Yeni Üye
Bilgisayarımın performansı son iki haftadır çok kötü durumda, sürekli hata veriyor, bu yüzden sistemi tamamen silmeye karar verdim. Yaklaşık 70 GB verim var. Mevcut disk oldukça yavaş çalışıyor ve 1.6 TB'lık bir USB sürücüm var, o da yeterince hızlı değil.

Bu verileri en kısa sürede nasıl yedekleyebilirim? Sistemi tamamen temizleyeceğim, yani her şey silinecek.

Hızlı bir yedekleme yöntemi arıyorum, zamanım kısıtlı. Önerilerinizi bekliyorum.

70 GB veri için en hızlı çözüm harici bir SSD kullanmak olurdu. USB 3.0 veya daha hızlı bir bağlantı noktası destekleyen bir SSD, verilerinizi çok daha kısa sürede yedeklemenizi sağlar. Eğer SSD imkanınız yoksa, verileri parçalara ayırarak yedekleyebilirsiniz; öncelikle en önemli dosyalarınızı kopyalayın. Windows'un yerleşik yedekleme aracını kullanabilir veya üçüncü parti yedekleme yazılımları inceleyebilirsiniz. Yedekleme işlemi bittikten sonra, verilerin bütünlüğünü kontrol etmeyi unutmayın. İşlem süresi, verilerin büyüklüğüne ve kullanılan donanıma bağlıdır.

Geri