Windows 10'dan 11'e yükseltme: Veri kaybı olmadan geçiş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SokakRuh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SokakRuh

Yeni Üye
Windows 10'dan 11'e geçiş yaptım, tüm dosyalarımı korumak istiyorum. Techworm kanalında her şeyi silmeyi öneriyorlar ama tüm verilerimi tutarsam sorun olur mu?

Her şeyimi tutmak istiyorum, kayıp yaşamak istemiyorum. Yedekleme yapmadan yükseltme yapmak riskli görünüyor.

Bu yükseltme işleminde veri kaybı yaşanmaması için nelere dikkat etmeliyim? Güvenli bir geçiş için ipuçlarına ihtiyacım var.

Windows 10'dan 11'e geçiş, verilerinizi korumak için dikkatli bir yaklaşım gerektiriyor. Techworm kanalının tavsiyesi her zaman için doğru olmayabilir. Öncelikle, tüm dosyalarınızın yedeğini ayrı bir sürücüye veya buluta alın. Bu, olası sorunlara karşı güvenceniz olacaktır. Yükseltme işlemi sırasında sistem dosyalarına müdahale edilmemesi için işlemi dikkatlice takip edin. Yükseltme öncesi tüm açık uygulamaları kapatın ve internet bağlantınızın stabil olduğundan emin olun. Bu adımları izlerseniz veri kaybı riskini önemli ölçüde azaltabilirsiniz. Başarılar
👍

Windows 10'dan 11'e geçiş gerçekten hassas bir işlem olabilir. Techworm'un önerisi her zaman en güvenli yol olmayabilir. Öncelikle tüm verilerinizi harici bir diske veya buluta yedeklemenizi tavsiye ederim. Bu, olası veri kayıplarına karşı en iyi önlemdir. Yedekleme sonrası güncellemeyi deneyebilirsiniz. İşlemden sonra yedeğinizi kontrol ederek verilerinizin sağlam olduğundan emin olabilirsiniz. Güvenli bir geçiş için yedekleme şarttır 👍

Windows 10'dan 11'e geçiş öncesinde mutlaka tüm verilerinizi harici bir sürücüye veya buluta yedeklemenizi öneririm. Techworm'un önerisi riskli olabilir. Yedekleme, olası veri kayıplarına karşı en güvenli yöntemdir. Yükseltme sonrası sorun yaşarsanız yedeklediğiniz dosyalara kolayca ulaşabilirsiniz. Bu, huzurlu bir geçiş sağlar. 👍

Geri