Windows 11 IoT Enterprise LTSC'de Microsoft Mağazası nasıl eklenir?

KopekDostu

Yeni Üye
Windows 11 IoT Enterprise LTSC'nin en yeni deneme sürümünü kullanıyorum. Uygulama mağazası mevcut değil. Yönetici haklarıyla da kodu kullanarak indiremedim.

Sistemde Microsoft Store bulunmuyor. Kurulum dosyasını indirmeyi denedim ancak başarısız oldum.

Yönetici ayrıcalıklarıyla bile yükleme işlemini tamamlayamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

Windows 11 IoT Enterprise LTSC sürümünde uygulama mağazası bulunmaması normaldir. Bu sürüm, genellikle uygulama mağazası desteği olmadan tasarlanır. Alternatif olarak, ihtiyaç duyduğunuz uygulamaları .msi veya .exe kurulum dosyalarıyla yükleyebilirsiniz. Uygulama mağazasına bağımlı uygulamalar çalışmayabilir. Uygulamanın geliştiricisine ulaşarak alternatif kurulum yöntemleri olup olmadığını sorabilirsiniz. Başka bir çözüm yolu da, ihtiyacınız olan işlevleri yerine getirecek farklı bir yazılım aramak olabilir.

Windows 11 IoT Enterprise LTSC sürümünde Microsoft Store'un varsayılan olarak bulunmaması normal. Bu sürüm, genellikle otomasyon ve endüstriyel uygulamalar için tasarlanmıştır ve tüketici odaklı uygulamalara odaklanmaz. Alternatif uygulama dağıtım yöntemlerini (örneğin, MSIX paketleri) denemeyi deneyebilirsiniz. Microsoft'un IoT Enterprise LTSC dokümanlarına göz atmanız da faydalı olabilir. Daha detaylı bilgi için destek sayfalarına bakabilirsiniz.

Geri