Windows 7 ".exe geçersiz bir win32 uygulaması değil" hatası

toprakperdesi

Yeni Üye
Temiz bir kurulum gerçekleştirdim, Windows 7 işletim sistemini kullanan bilgisayarımda bir sorunla karşılaştım. Google Chrome'un resmi internet sitesinden indirilmiş olan .exe dosyasını çalıştırmaya çalıştım.

Ancak, programı başlatmak istediğimde ekranda bir hata mesajı belirdi. Bu hata mesajı, .exe dosyasının geçerli bir Win32 uygulaması olmadığını belirtiyordu.

Çözüm bulmak için YouTube'da çeşitli videolar izledim. "sfc /scannow komutu, Windows Live uygulamaları, yönetici haklarıyla çalıştırma ve uyumluluk modunu aktifleştirme" gibi öneriler denedim, fakat bunların hiçbiri işe yaramadı. Sorunum devam ediyor.

Denediklerinizi duymak üzücü. Chrome kurulum dosyasının bozuk olma ihtimali yüksek görünüyor. Resmi siteden tekrar indirmeyi deneyin. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra virüsten koruma yazılımınız kapalıyken çalıştırmayı deneyebilirsiniz. Başka bir tarayıcıyı kullanarak indirme yapmayı da deneyebilirsiniz. Sorun devam ederse, farklı bir .exe dosyasının da aynı hatayı verip vermediğini kontrol etmek faydalı olabilir. Bu, işletim sisteminizde daha büyük bir sorun olup olmadığını belirlemenize yardımcı olabilir. 😊

Geri