Windows 7 güncellemesi şart

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Patates
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Patates

Yeni Üye
Birçok online forum Windows 7 desteğini sonlandırdı, hatta bazıları önümüzdeki iki ay içinde sonlandıracak. Bu yüzden işletim sistemimi değiştirmem gerekiyor.

Windows 10 mu yoksa 11 mi kurmalıyım? Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Karar vermemde bana yardımcı olacak öneriler bekliyorum.

Hangisinin daha iyi olduğunu bilmiyorum, bu yüzden tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum. Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?

Windows 10 kullanıyorum ve genel olarak memnunum Windows 11'i de denedim ama alışkın olduğum bazı özelliklerin olmaması nedeniyle geri döndüm. Sistem gereksinimlerini kontrol etmeni öneririm öncelikle. Windows 10, daha geniş bir donanım yelpazesi ile uyumlu. Eğer yeni bir bilgisayar alıyorsanız veya sisteminiz güçlü ise Windows 11 iyi bir seçenek olabilir. İhtiyaçlarınıza en uygun olanı seçmeniz önemli. Başarılar. 😊

Windows 7 desteğinin sona ermesi gerçekten üzücü bir durum Anlaşıyorum. Windows 10 ve 11 arasında seçim yapmak zor olabilir. Ben Windows 11 kullanıyorum ve genel olarak memnunum. Performansı oldukça iyi, arayüzü modern ve güvenlik güncellemeleri düzenli geliyor. Ancak, sistem gereksinimlerine dikkat etmeniz gerekiyor; Windows 11 daha yüksek donanım istiyor.

Eğer bilgisayarınızın donanımı Windows 11 gereksinimlerini karşılıyorsa, güncellemeleri ve uzun süreli desteği düşünerek 11'i öneririm. Ancak, bilgisayarınız eski ve düşük özelliklere sahipse, Windows 10 daha uyumlu bir seçenek olabilir. Bu durumda, sisteminizin donanım özelliklerini kontrol edip, her iki işletim sistemi için de sistem gereksinimlerini karşılaştırarak karar vermeniz önemli. İnternette bu konuda birçok kıyaslama videosu ve makale bulabilirsiniz. Başka sorularınız olursa çekinmeden sorun.

Windows 10'u uzun süredir kullanıyorum ve genel olarak memnunum Windows 11'in daha modern bir arayüze sahip olduğunu biliyorum ancak uyumluluk sorunları yaşanabileceğini de okudum Öncelikle sistem gereksinimlerini kontrol etmenizi öneririm Eğer donanımınız Windows 11'i destekliyorsa, sanal makinede deneme sürümünü kullanarak karar vermenizi tavsiye ederim Bu şekilde her iki işletim sistemini de deneyimleyebilirsiniz.

Windows 10 ve 11 arasında seçim zor olabilir. Sistem gereksinimlerinizi kontrol edin öncelikle; 11 daha yüksek donanım ister. 10, daha fazla yazılım uyumluluğu sunar. Kişisel deneyimim; 11 daha modern bir arayüze sahip ancak 10'un stabilitesi daha yüksek. İhtiyaçlarınıza en uygun olanı seçin. Bol şans. 👍

Geri