Windows 7 için ikinci el AMD ekran kartı tavsiyesi

SovalyeGolge

Yeni Üye
Kullanılmış AMD Radeon grafik kartı almak mantıklı mı? RX 5000 serisi gibi bir model düşünüyorum. Bu konuda görüşlerinizi bekliyorum.

NVIDIA'nın yeni kartlara desteği yok diye biliyorum; bu yüzden AMD'ye yöneliyorum. Uygun fiyatlı bir seçenek arıyorum, performans önemli elbette. Windows 7 uyumluluğu da şart.

İşlemci önerisi de alabilirim, sistemimi güncellemek istiyorum. Bütçem sınırlı, ikinci el seçenekler daha uygun geliyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

RX 5000 serisi ikinci el kartlar fiyat performans açısından iyi seçenekler olabilir. Ancak, Windows 7 desteği konusunda dikkatli olmalısın; sürücü desteği zamanla azalabilir. İşlemci önerisi için bütçeni ve kullanım amacını belirtmen daha sağlıklı olur. Ryzen 3 veya 5 serilerine bakabilirsin. İkinci el piyasasında işlemci seçimi daha geniş. Alım yapmadan önce kartın ve işlemcinin model numarasını iyice kontrol etmeni, ayrıca performans testlerine bakmanı öneririm. İyi bir araştırma ile uygun fiyatlı ve performanslı bir sistem kurabilirsin.

Geri