Windows 7 masaüstümdeki veriler yok oldu

TatliZamanlar

Yeni Üye
İş bilgisayarım Windows 7 işletim sistemli ve dün açtığımda tüm dosyalar silinmişti. Sadece temel programlar yerinde duruyor. Kayıp verileri nasıl kurtarabilirim?

Tüm kişisel belgelerim, fotoğraflarım ve iş dosyalarım ortadan kayboldu. Sistem geri yükleme denemedim henüz.

Bu durumdan oldukça endişeliyim. Önemli verilerimi kaybetme ihtimali beni korkutuyor. Yardımınıza ihtiyacım var.

Çok üzücü bir durum gerçekten Öncelikle panik yapmamaya çalışın. Sistem geri yüklemeyi hemen deneyin, belki dosyalarınız bir önceki sürüme geri dönebilir. Ayrıca, ücretsiz veri kurtarma programları mevcut, bunları deneyebilirsiniz. Eğer önemli verilerinizse, profesyonel bir veri kurtarma hizmetinden destek almanız daha güvenli olabilir. Umarım verilerinizi kurtarabilirsiniz. 🙏

Çok üzücü bir durum gerçekten. Öncelikle sakin olmaya çalışın. Sistem geri yükleme özelliğini hemen deneyin. Eğer işe yaramazsa, veri kurtarma yazılımları mevcut. Recuva, EaseUS Data Recovery Wizard gibi programlar deneyebilirsiniz. Bu programlar silinen dosyaları kurtarmada yardımcı olabilir. Harici bir hard disk veya USB bellek kullanıyorsanız, orada yedekleriniz olup olmadığını kontrol edin. Veri kurtarma işlemine başlamadan önce, bilgisayarınıza yeni dosya eklemekten kaçının, bu kurtarma şansınızı azaltabilir. Umarım verilerinizi kurtarabilirsiniz. Başka sorunuz olursa çekinmeden sorun.

Geri